lördag 11 januari 2014

Vid en sprakande brasa

Bloggen har krånglat och fortsätter krångla ännu, så har inte blivit så mycket uppdateringar. Men skall försöka få ett nytt upplägg på bloggen inom kort, så hoppas ni är tålmodiga.

 
 
Men nu sitter jag först och njuter av en sprakande brasa i kaminen och lyktor på bordet i vår myshörna. Nu när det äntligen kommit lite snö och det är lite ljusare på utsidan är det skönt att sitta och mysa inne efter att man varit ute och gjort lite snöarbete...

måndag 6 januari 2014

Året 2013...

...Har innehållit:
  
Köpte skidor åt mig och hittade en ny vinterhobby.
 
 
Fortsatte med mina studier så några tågresor blev det.
 

 
Kära mamma fyllde femtio och de firades med familj, släkt och vänner.
 

 

Vi åkte en hel del med Gamla godingen, och var bland annat på semester till Västerås.
 
 
Vänner hade också en stor del av fjolåret, flera dagar och kvällar har tillbringats tillsammans med dem.
 

Jobbet tog upp en hel del av fjolåret..



..men allt tar slut någon gång, och vid årsskiftet lades musikkåren ned, vilket också ledde till att min militärmusikkarriär avslutades..
 
 

Årets absolut största händelse var självklart vårt bröllop! Regnet stod som spön i marken när vi sade Ja till varandra. Men en vacker och glädjefylld dag blev det ändå!

 
Efter Bröllopet åkte vi till Amerika till: Los Angeles - Las Vegas - San Francisco - Los Angeles, och mycket där mellan. En underbar och oförglömlig resa.
 
 
Vi köpte hus och flyttade in till vårt alldeles egna hem i början av december. Här började vi också nya året tillsammans med vänner, i hopp om ett minnesvärt år 2014!