Denna vecka har jag grävt bland mina recept i hyllan. Det blir wraps med kyckling och avokado. Både receptet och bilden är en bok som Créme Bonjour har gett ut, Parempien voileipien kirja. En bok med riktigt smarriga smörgåsar!
Broiler-avokadotortillas:
6 st.
400g marinerade broilerstrimlor (t.ex honungsmarinad)
1 avokado
2 tsk citronsaft
0,5 cantaloupemelon
100g Créme Bonjour grekisk vitlök (t.ex)
6 st tortillabröd
olja till stekning
Stek broilern tills den är genomstekt. Skala och skiva avokadon. Häll över citronsaften på skivorna för att hindra avokadon från att mörkna. Skär även melonen i mindre bitar, men ta bort kärnorna. Bred Créme Bonjour på tortillabröden. Fyll dem med broilern, avokado och melon, rulla ihop.
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar