torsdag 5 december 2013

flyttat ut - flyttat in

Nu har det varit tyst på bloggen i många dagar, men det beror på att jag har så himla mycket på gång just nu. Vi har nämligen flyttat i helgen, in till vårt alldeles egna hem. Älsklingen och jag hittade ett hus i slutet av sommaren/början på hösten och nu har vi äntligen fått nycklarna och kunnat flytta in. Igår lämnade vi in nycklarna till vår lägenhet i Storviken, och körde hem. Bort från vårt första gemensamma hem och hem till vår framtid. Kändes lite sorgligt, men mest bra.
 
Vårt nya hem är ännu fyllt med en hel del flyttlådor, men det mesta börjar nog finna sin plats. Försöker reda upp saker varje dag lite, men det tar ju sin tid innan allt hittat sin egen plats. Får ibland flytta runt en del några gånger innan den kanske "hittar rätt". Vi har ännu heller inte alla möbler i lägenheten, så alla lådor kan vi ännu inte packa upp, men så småningom. Vi har köket, sovrummet och vardagsrummet i ordning redan så det är ju bra iaf. Har också fått upp julstjärnorna så julstämningen finns också.
 
Har ännu inte hunnit ta några bilder, men innan vi packade ner lägenheten fotograferade vi den, så lägger upp några av de sista bilderna därifrån istället... 
 


 

Inga kommentarer: