måndag 10 december 2012

pigga måndagen...eller hur var det?

Hejsan hoppsan! Det blev en liten bloggpaus nästan en vecka, var inte alls tänkt, men sånt händer... Men nu är jag tillbaka, och lite piggare efter några lediga dagar. Nåja, det går ju iförsej att diskutera det också, för även om man känner att nu har man fått vila ut i helgen så är man igen fruktansvärt trött på måndag morgon när klockan ringer. 

Men nu är det bara två veckor kvar till jul. Roligt! Skall nu i början av veckan försöka hinna få julkorten med posten, pynta lite hemma och kanske mot slutet av veckan ta fram julgranen. Den får komma fram lite tidigare iår eftersom vi ändå vill hinna se på den innan vi åker till hemtrakterna över så gott som hela julen.


 Vi hade ikväll sista övningen med kören innan julkonserten på onsdag. Oj så roligt det är att sjunga i kör igen! Och att sjunga över huvudtaget. Ikväll fick jag lite sjuka magmuskler också av att använt stödet och sjungit ordentligt. Konstaterade att det är helt olika sätt man använder stödet och magmusklerna när man sjunger och spelar oboe. Som oboist borde jag ju ha stödet i skick och tränat men det är verkligen skillnad. Men på ett bra sätt! Men tror jag skall göra en stor kopp varm kakao än ikväll då det var så torr luft där vi sjöng så man blev allt kraxig i halsen. Dessutom är det mysigt och gott..
Hoppas ni alla haft en fin start på veckan!
 

Inga kommentarer: