torsdag 16 februari 2012

en sista kväll som rekryt

De va de då. Nästan. Grundperioden börjar lida mot sitt slut och här sitter man då i sängen, sista kvällen före vi svär faneden. Hemska saker vad tiden gått fort! Har ennu en vecka kvar här i Kauhava innan det bär av till Vasa, men nästa vecka blir inte så tuff tror jag. Det är väl mera som en övergångsvecka. Idag skulle vi fått veta på vilka linjer vi inriktar oss på (nog för att det för min del redan varit bestämt på förhand) men det är spännande att se hur det går för dehär andra flickorna. Men vi fick inga svar, eftersom en del ännu är oklart och på hälft, så alla svaren kommer nästa vecka. Men vi fick se poängresultat från stridsfärdighetsprovet, så det var riktigt kul, och det hade gått riktigt bra för mej också. Men som sagt, imorgon är jag inte rekryt längre utan flygkrigsman/ lentosotamies (eller kvinna för att göra ordet ännu oklarare).

3 kommentarer:

Sofia sa...

Flygkrigsman... Pernilla... svårt att få he ti ga ihop. Men he låter jättefint. Vaal du flygspelman tå du er feedi i Vasa?
Lycka till me faneden o sista veckan i Kauhava. Välkommen ti Vasa! <3

Lillannillan sa...

ne ja val väl no militärmusiker ba ;) men väntar no ba på flytten ti vasa nu :)

Anna sa...

Ja oj va he gick snabbt! Å du klara e ju fantastiskt (men he visst vi ju att du sko ;).) Vi e stolt över dej, skönt att få dej nästan-hem nu <3