söndag 15 januari 2012

besökskväll

har på känn att söndagar kommer bli favoritdagar på brigaden (om man måste vara på brigaden altså), för mam får sova till halv åtta och maten är lyxigare. (tyvärr är det fortfarnde lika bråttom allstans, så man hinmer nog inte äta den i egen takt, men den är iaf mycket bättre än på vardagarna). Idag hadde vi dessutom besökskväll så mamsen och papsen kom hit och hälsade på, så det var hur skönt som helst att bli påmind om hur civila livet är...älsklingen kunde tyvärr inte komma eftersom de hade föreställning me revyn. Förstås är det ju honom jag saknar absolut mest... Men mamma förade hit en efterlängtad handduk (de vi fått här är bokstavligen som större kökshanddukar), länkare (har storlek 40 på mililänkarna), en skön pyamas, hand och hudkräm (mina händer har skrikit efter hjälp hela veckan, har haft såg sjuka fingrar av att det spruckit under nästan vatenda nagel då de är så torra...) och flera par yllestrumpor. Härligt. Så det har då varit en lite bättre dag.

Vi hade muskelkonditionstest idag också, (bortsett från coopern, den blir nästa vecka) och jag är inte helt nöjd, såskall nog börja träna mera. Trodde nog jag hade bättre magmuskler än resultatet var idag, meninte är det annat än träning som gäller nu. Men det blir det väl nog ändå här från och med imorgon,för de säger hela tiden nu att det bara kommer att bli tuffare fysiskt, så månne man inte är i tipptopp i februari. Och nästa vecks tar vi och gör det bästa möjliga i coopern... Men nu, natinati, väckning kl sex imorgon igen...

1 kommentar:

mammacarina sa...

om du ska vara mytschi på näte via tilifon, ska du no oppdater ti en högeran nivå, he kostar liiti meir i mååna, men... elder så tar du mee dator o mokkula, elder så använder du temdi salasanat du fick, he ska ga ti stäng åv eiji näte o använd he som finns (på na sätt...)