torsdag 3 oktober 2013

vilken kanelbulle är "bäst"?

Sådär nu borde skräpet ur ögat vara borta. Krävdes bara två besök till hälsovårdscentralen, två sjuksköterskor och en läkare att hitta det och få bort det. Har nu fått känna av hur det känns när man sköljer ett öga, färgar det med något medel så man ser skräp bättre,bedövar det och sedan skrapar bort skräpet. Lite läskig känsla när de drar ögonlocket upp och vänder det, skrapar och petar...Inget jag gärna gör på nytt, men förhoppningsvis behöver jag inte det heller. Känns ännu lite konstigt i ögat, men det sade de att det kommer göra också ännu idag, blir det inte bättre får jag åka tillbaka...igen...
 
Bilden är googlad...
 
Imorgon är det kanelbullens dag, och då skall här bakas bullar minsann. Har inte ännu bestämt mej om det skall bli sådana kanelbullar som mamma brukar göra eller örfilar eller någon annan variant. Vad tycker ni? Finns det någon sorts kanelbulle som är "godaste" varianten?
 
Dessutom kommer kära Sofiafiah hem till Finland imorgonkväll! Tjohej! Hon har nämligen emigrerat till Sverige på obestämd tid, så det är superkul att få se henne igen för en helg!!!

Inga kommentarer: