söndag 29 maj 2011

kalasande i helgen

Hej hopp vilken helg det varit! Började redan i fredags då jag åkte med mamma och pappa till Vasa på Sofiafiahs examen, hon kan äntligen titulera sej rättstradenom. Grattis ännu en gång! Efter dimmissionen var vi till Strampen och åt gott, och självklart tog vi efterrätt då de var något att fira *mmm*. 





På lördag var det dags för nästa kalas, Farfar fyllde 85 år. Så då blev det kaffe och tårta hemma hos dem tillsammans med hela tjocka familjen (som inte är så himla tjock, vår familj, inklusive Miialinneas familj, och fasters familj). 



Idag har det inte varit något kalasande, men någon söndagskänsla har det nu inte heller varit. Älsklingen var gullig och lagade mat idag, både huvudrätt och efterrätt. Gott blev det också! Jag skulle inte själv hunnit med matlagningen eftersom jag skulle öva ett par timmar idag innan jag åkte till jobbet på eftermiddagen, så tur nog erbjöd sej Älsklingen att han kan laga maten.

Men nu är klckan redan sena kvällen så nu blir det nog att börja krypa till sängs. Sov gott alla bloggläsare!

2 kommentarer:

Satu sa...

Oj oj va bra bild på moffa o oscar!! Denhä borde du laga ti en rikti bild i en ram ti moffa, tror han sko bli jätte glad :)

Lillannillan sa...

bra ide ;) måst fösöka hitt en ram :) har nog en annan bra bld också där ansikten syns bättre, men la den här hellre på bloggen :)