måndag 3 oktober 2011

Paragliding

Den härliga upplevelse som behövde ett eget inlägg var paragliding. Alltså att dras bakom en båt med fallskärm. Så mäktigt!
Älsklingen övertalade mej att komma med (vilket inte var så värst svårt), och när priset också var helt överkomligt så beslöt vi att go for it! Fast början på äventyret var kanske inte den bästa. När vi frågade de som hade hand om paraglidingen hur lång väntetiden var så sade de att om vi bestämmer inom tio sekunder slipper vi direkt så vi sa okej. Men han menade det visst bokstavligen för han skynda på oss ut till båten som skulle ta oss ut till nästa båt, det var knappt så man hann betala, ta av sej skorna och lägga väskan i deras förvaringsskåp. Så där blev vi nästan bokstavligen slängda i vattnet med kläderna på för att få åka med paraglidning. Älsklingen hade fortfarande både börs och telefon i fickorna när vi i brådskan inte hann lägga dem i väskan, så de blev ju förstås våta (men telefonen klarade sej faktist oskadd). Kameran hann vi iaf få med helt oskadd i min hand med remmen dubbelt virad runt handleden, så vi fick ju superfina bilder iaf. Tänk om man skulle tappat kameran i vattnet! 
Män när vi väl var över i nästa båt, fastspända i säkerhetsselar i fallskärmen, och utvirade efter båten så glömde man att man hade halvt våta kläder och kunde istället njuta av den mäktiga upplevelsen!


Högt upp var det! Härifrån skulle man inte vilja falla...

Men vilken utsikt alltså!


I'm flying!

Amazing!
Kolla vad underbar färg på vattnet!


En oförglömlig upplevelse, väl värd pengarna! 

2 kommentarer:

Johnny sa...

de va no definitivt nå som måst upplevas:) de va jätte skoj:)

Becca sa...

Oj va he sir härlit ut! :D Va kosta e sådee annos?