torsdag 6 maj 2010

Vårrullar och favoritglass!

Cyklade idag till syster M för att tillbringa dagen med henne och Lilla-O. Vi gick till staden, och gullungen Lilla-O somnade i vagnen direkt. På torget köpte vi vårrullar och satt i solen och åt *mums* Efter gick vi i några affärer och tittade på lite kläder åt Lilla-O, han växer så det knakar vilket har lett till att han behöver större kläder. Bebiskläder är så uurgulliga!!! Vi hittade även en present till kära mamma, det är ju morsdag på söndag! Tänker inte avslöja något om den presenten pga "säkerhets-skäl" (=mamma läser bloggen). När vi gått i tillräckligt många affärer och Lilla-O fått några nya plagg gick vi via glasskiosken och köpte varsin glass. Har hittat den absoluta glassfavoriten; Brownie (SIA-glass) så underbart god! När vi mumsat i oss våra glassar gick vi hem till M igen...


Hemfärden från M:s tog ganska mycket längre än tänkt, "fastnade med munnen" vid vännen-M:s jobb, där jag höll mej kvar i över en timme (OJ!) men det var skoj att prata :)

Kvällen blev inte riktigt som planerat..började baka bröd och det tog ganska mycket längre än jag först tänkt. (min tanke på ett litet kvällsmål åt mej själv slutade i storbakning av bröd *fniss*) men det är ju sommarlov ;)

Ha en skön kväll!!!

Inga kommentarer: