söndag 31 oktober 2010

Hela familjen i sofforna...

Sällan hela familjen sitter i samma rum i sofforna och slappar. Vi har just ätit söndagslunch och nu sitter vi och väntar på att mor och farföräldar skall komma hit på kaffe och födelsedagstårta. Pappa halvligger i en stol och håller på somnar, jag och Sofiafiah sitter på varsin dator, mamma och Miialinnea sitter och stickar, Lilla-O sover i sin vagn och systrarnas "andra hälfter" sitter bara och slappar här i sofforna. Det är bara Älsklingen som saknas för att alla skall vara på plats, han är i grannbyn och fixar ljus för en teater/musikal som har premiär om en vecka.
Har fyllt en tårta på förmiddagen som nu står i kylen och väntar på att få bli uppäten, mamma hade dessutom bakat en hel del annat gott också inne i veckan så vi har massor att smaska i oss. (det är alltid så farlit när mamma kommer igång med bakningen, i värsta fall blir det nästan dubbelt mera än vad det ursprungligen var planerat :P )
Otroligt hur klockan egentligen går långsamt när man bara sitter och inte gör någonting. Dessutom skulle vi ju vrida tillbaka klockorna en timme inatt, så varannan klocka är fortfarande i sommartid vilket gör en förvirrad, och det blir inte precis lättare när moraklockan här hemma har stannat...

Inga kommentarer: